SUPER LEAGUE 2

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ: Η στιγμή που οπαδοί των "βυσσινί" εισέβαλαν στην κερκίδα των γηπεδούχων, 12 προσαγωγές και 2 συλλήψεις

Οπαδοί της ΑΕΛ εισβάλλουν στο γήπεδο
Οπαδοί της ΑΕΛ εισβάλλουν στο γήπεδο PRINT SCREEN

Κυκλοφόρησε VIDEO που δείχνει οπαδούς της ΑΕΛ να εισβάλλουν στην κερκίδα των φίλων της Νίκης Βόλου. Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Άδοξα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ για τον Α' όμιλο της Super League 2, με τον διαιτητή να αποφασίζει την οριστική διακοπή του στο 49ο λεπτό μετά από επεισόδια που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Στο VIDEO που κυκλοφόρησε στα social media φαίνονται οπαδοί των "βυσσινί" να προσπαθούν να εισέλθουν στην εξέδρα, όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας.

Τότε είναι που επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και έγιναν 12 προσαγωγές και 2 συλλήψεις, όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Χθες, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ», στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, περίπου -150- οπαδοί της γηπεδούχου παραβίασαν πορτάκι κερκίδας, με σκοπό να προσεγγίσουν τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, ωστόσο ανακόπηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που λάμβαναν μέτρα στον χώρο.

Στη συνέχεια, περί τους -200- οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, κινήθηκαν στο περιστύλιο του σταδίου και επιτέθηκαν με σφοδρότητα, ρίπτοντας βαρέα αντικείμενα (τσιμέντα κ.λπ.), ενώ μέρος αυτών εξήλθε του σταδίου και προκάλεσε φθορές στον εμπρόσθιο υαλοπίνακα ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, με χρήση των αναγκαίων ενδεδειγμένων μέσων και με κατάλληλους χειρισμούς, κατάφεραν να τους απωθήσουν.

Πραγματοποιήθηκαν -12- προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων -8- ανήλικοι, ενώ συνελήφθησαν -2- άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων. Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, κατά την προσέγγισή του προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, τραυματίστηκε στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ