ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκη στο ντέρμπι και πρόκριση στους "8" φέρνουν γερό πριμ

Νίκη στο ντέρμπι και πρόκριση στους "8" φέρνουν γερό πριμ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως η πρόκριση ακόμη δεν έχει κριθεί και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει ένα εξίσου καλό ματς στο "Old Trafford" Τι είπε στους παίκτες για το πριμ.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά παράλληλα ήταν πολύ προσγειωμένος στις δηλώσεις του.

"Ακόμη δεν τέλειωσε τίποτα. Μας περιμένει ένα ακόμη παιχνίδι στο "Old Trafford", όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί όπως σήμερα. Να είμαστε σκληροί, να υπερασπιστούμε το υπέρ μας σκορ και να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε σήμερα.

Πιστεύω σήμερα όλος ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς, είδε ότι υπήρχε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά, δυνατά, είχε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει όμως να πάμε στην Αγγλία για τον επαναληπτικό σαν να έχει λήξει το παιχνίδι 0-0. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα.

Η ομάδα ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη. Περίμενα ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ένα ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που σήμερα έκανε και αυτός την υπέρβασή του. Είδατε την ατμόσφαιρα, παρά το ότι έλειπαν και 2.000.

Θέλω να τους καλέσω όλους να έρθουν και την Κυριακή στο γήπεδο. Όλοι μας ζητάμε την νίκη επί του Παναθηναϊκού και πρώτος εγώ. Αυτό που έχει όμως πρωτεύουσα σημασία είναι αυτή η ομάδα να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να πάει πιο ψηλά γιατί το αξίζει.

Αν παίξουμε δυνατά και είμαστε όπως πρέπει στο Μάντσεστερ, πιστεύω θα προχωρήσουμε. Παιδιά, σας λέω, σήμερα είναι ιστορική νίκη, ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και εμείς είμαστε εδώ να στηρίξουμε αυτό το όνειρο. Ζήτω ο Ολυμπιακός", ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ στα αποδυτήρια δεν ανακοίνωσε το ύψος του πριμ που περιμένει τους Πειραιώτες αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα είναι σημαντικό.

"Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Παναθηναϊκό και μετά υπάρχει και ο επαναληπτικός με την Γιουνάιτεντ. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και εγώ είμαι εδώ. Δεν θα χάσετε...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ