Νίκη στο φιλικό με Πλατανιά

Νίκησε στο φιλικό που έγινε σήμερα ο ΟΦΗ με αντίπαλο την Πλατανιά με σκορ 6-0
Η βροχή που έπεφτε έως και το πρώτο μέρος είχε κάνει βαρύ τον αγωνιστικό χώρο.Στο πρώτο μέρος σκόραρε ο Suleap, στο 64 μετά από φάουλ του Ρουμπάκη ο Κοστόφσκι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Μετά από σέντρα του Κοστόφσκι στο 71 ο Ερέρα με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.
Ο Μανούσος με έξοχη ατομική προσπάθεια στο 80 σημείωσε το 4-0, ο Ερέρα εκτέλεσε κόρνερ στο 84 και ο Γκέρμπερ με φοβερή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 5-0. Στην εκπνοή του αγώνα ο Ερέρα με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
ΟΦΗ: Γεωργίου (45 Κασμερίδης), Ισσά, Μπερτίν, Μπεσάρεθ, Σούλεαπ, Πινέιρο, Δημούτσος, Ταραλίδης, Ρουμπάκης, Μανούσος, Κοστόφσκι. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι Βενέτης, Γκέρμπερ, Σεντλίνσκι.
Πλατανιά: Καλαϊτζίδης, Πολιγιώργος, Αλεξίου, Χαράτσης, Μάνος, Ρεμπετσάς, Δουλτσίδης, Παπανικολάου, Νικολάου, Καρίμπας, Ταρτσίδης.
Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι Σβουράκης, Πολιδόβαρδας, Λειβαδίτης, Καστρινάκης, Κομπογιαννιτάκης, Δογάνης, Ορφανός, Τσαγκαράκης, Μαρτσάκης και Θεοδωρουλάκης.
Οι Μάλαρζ, Μονιάκης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο κ. Γιάννης Μαντζουράκης έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση αύριο στις 13:00.