EURO 2016

Νίκη-ανατροπή με ασίστ Κωστή η Κύπρος

Cyprus' Pieros Sotiriou, left, argues with referee Craig Pawson during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Kazakhstan and Cyprus at the Astana Arena stadium in Nur-Sultan, Kazakhstan, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo)
Cyprus' Pieros Sotiriou, left, argues with referee Craig Pawson during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Kazakhstan and Cyprus at the Astana Arena stadium in Nur-Sultan, Kazakhstan, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo) AP

Η Κύπρος έφυγε με τη νίκη (1-2) από το Καζακστάν χάρη σε γκολ των Σωτηρίου και Ιωάννου, το δεύτερο από ασίστ του επικείμενου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Ιωάννη Κωστή. (VIDEOS)

Μόνη τρίτη βρίσκεται στον όμιλό της για τα προκριματικά του Euro 2020 η Κύπρος, η οποία απέδρασε με 2-1 από το Καζακστάν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης της Αστανά Αρένα. Ήταν η εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μάλι και στο ριμπάουντ ο Γερλάνοβ νίκησε τον Παναγή.

Η Κύπρος έφθασε στην ισοφάριση με τον Πιέρο Σωτήριου στο 73'! Ο Σπόλιαριτς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο επιθετικός της Κοπεγχάγης με υπέροχη κεφαλιά νίκησε τον Νεπογκόντοβ και ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα, κατάφερε κι έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη. Ο Ζαχαρίου κινήθηκε από δεξιά, πέρασε στο επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιωάννη Κωστή, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Ιωάννου με πλασέ από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-1 υπέρ της Κύπρου.

Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ για τον μπακ του ΑΠΟΕΛ σε επίπεδο Ανδρών. Βρίσκεται έτσι μόνη στην τρίτη θέση του ομίλου, σε απόσταση πέντε βαθμών από τη δεύτερη, Ρωσία, η οποία υποδέχεται στη Μόσχα το βράδυ της Πέμπτης (10/10) τη Σκωτία.

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ