ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκες επί της ΑΕΚ για Κ-17 και Κ-15

Για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Κ-17, που διεξήχθη την Κυριακή (20/12) στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και πάτησε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Κ-15.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη κυριάρχησε απόλυτα σε όλο το ματς και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Όμως και το 2-0 ήταν αρκετό για τους Πειραιώτες, έτσι ώστε να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν ο Τσιριγώτης εκμεταλλεύθηκε σέντρα του Κωστανάσιου και μέσα από την περιοχή με σουτ βρήκε δίχτυα.

Είχε προηγηθεί οριζόντιο δοκάρι του σκόρερ στο 13′ αλλά και μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ίδιου παίκτη στο 16′. Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του στο 65′, με τον δημιουργό του πρώτου τέρματος Κωστανάσιο, να σκοράρει μέσα από την περιοχή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε μετά από τον αγώνα:

“Ίσως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Πιέσαμε αρκετά έναν πολύ καλό αντίπαλο και κυριαρχήσαμε απόλυτα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ανοδική πορεία και αυτό είναι το σημαντικό. Σίγουρα υπάρχει δρόμος για να φτάσουμε στο στόχο μας και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Μου άρεσε το παιχνίδι μας αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό συνέχεια έχεις περισσότερες απαιτήσεις. Αυτή η νίκη και η εμφάνιση μας βοηθάει πολύ και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και βλέπουμε μια καλή εικόνα στους αγώνες”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (80′ Μανωλάκης), Αγγεόπουλος (61′ Πέιος), Καμπετζής (73′ Χατζηιωαννίδης), Ξενιτίδης (86′ Αντωνόπουλος), Τσιριγώτης (66′ Βοϊλης).

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ταμπάς, Μπούτιβας, Λουκάς, Μπούσης, Βασιλείου (71′ Γκελκέρια), Λημνιός (89′ Κωστάκης), Μπάμπης, Μούλτσιας (53′ Ανδρεόπουλος), Γιούσης (54′ Λεγάτος), Ρούσσος (75′ Μεσσήνης).

Κ-15: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0

Σ΄αγώνα της 10ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15, που διεξήχθη την Κυριακή (20/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έπαιξε πολύ καλά και στα 80′ και έδειξε πως από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα.

Το σκορ άνοιξε στο 28′ με σουτ ο Μούγιος έπειτα από σπουδαία πάσα του Τσακίρη. Ο Ολυμπιακός “κλείδωσε” το παιχνίδι στο 72′ με δράστη τον Γλυνό, που σημείωσε γκολ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Νίκος Τοπολιάτης, σημείωσε:

“Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη.Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας για φέτος αλλά και στο δεύτερο συνεχίσαμε δυνατά.

Αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε ματς να υπάρχει βελτίωση. Γι’ αυτό το λόγο δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Κλείσαμε με νίκη το 2015 και εύχομαι να έχουμε υγεία το 2016 για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφυρλάς, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Μποσκουΐδης, Τασιάς, Ράμα (75′ Τσέργας), Τσακίρης, Γλυνός, Κοστιανούλης (62′ Γεωργαντής), Φέκκας (81′ Μπουλάρι), Μουγιός (77′ Μικρός).

ΑΕΚ: Φυρογένης, Αναστόπουλος (51′ Στεργιώτης), Αναστασίου, Αρβανίτης (41′ Βεφίρι), Καραβίδας, Πετούσης, Σταμάτης, Αυγέρης (47΄ Βουγιουκλίδης), Πατρινός, Τσέλιος, Μπιλικαϊδης.

Κ-14: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-4

Σε αγώνα του”Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στη Βάρη η Κ-14 τουΟλυμπιακού επικράτησε με4-1 του Πανιωνίου. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Σουρλής (32′), Τζανετής (46′), Γαβαλάς (60′), Γούλας (67′).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:Ηλιάδης, Γούλας, Τιμολέων, Κεραμιδάς, Τσάβος, Βουγιουκλάκης, Μούκα, Σουρλής, Παπαγεωργίου, Τόλιος, Παπαδόπουλος/ Γαβαλάς, Αντωνόπουλος, Τζόρβας, Τζανετής, Παλαιολόγος.

Στον κινηματογράφο η Κ-9 και Κ-10

Ημέρα ταινίας ήταν το Σάββατο (19/12) για τις ομάδεςΚ-9 και Κ-10 της Ακαδημίαςτου Ολυμπιακού. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους κ.κ Κοψαχείλη, Σοφιανό επισκέφτηκαν τον Κινηματογράφο “Όνειρο”στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη (Πειραιώς) για να παρακολουθήσουν τη νέα παιδική ταινία”Τα μυαλά που κουβαλάς”.

Η ταινία που καθήλωσε τα παιδιά βγήκε στις αίθουσες πριν από λίγους μήνες και πραγματεύεται με μοναδικό τρόπο την ανθρώπινη συμπεριφορά.

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ