ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Νιγηρία - Ακτή Ελεφαντοστού: Ο Τροστ-Εκόνγκ πέτυχε το πρώτο γκολ στην ιστορία κόντρα στους Ελέφαντες σε τελικό

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ της Νιγηρίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023 στο "Αλασάν Ουαταρά", Αμπιτζάν | Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024
Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ της Νιγηρίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023 στο "Αλασάν Ουαταρά", Αμπιτζάν | Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/SUNDAY ALAMBA/AP IMAGES

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ της Νιγηρίας έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει εις βάρος της Ακτής Ελεφαντοστού σε τελικό Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έγραψε ιστορία για τη Νιγηρία με το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο αρχηγός των "σούπερ αετών" και στόπερ του ΠΑΟΚ σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 38ο λεπτό κι έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ εις βάρος της Ακτής Ελεφαντοστού σε τελικό του θεσμού.

Μέχρι στιγμής, η Ακτή Ελεφαντοστού είχε συμμετάσχει τέσσερις φορές σε τελικό και είχε δύο νίκες και δύο ήττες, όλες στα πέναλτι έπειτα από 120 λεπτά χωρίς γκολ.

Ο Τροστ-Εκόνγκ με την κεφαλιά σταμάτησε αυτό το σερί και έγινε ο πρώτος σκόρερ σε τελικό που αγωνίζεται η Ακτή Ελεφαντοστού.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ