ΕΥΡΩΠΗ

Νέο σοκ στον Άγιαξ με Μπλιντ, κατέρρευσε στο φιλικό με τη Χέρτα

Ajax's Daley Blind celebrates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Ajax's Daley Blind celebrates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Πάγωσε το Άμστερνταμ με τον Ντάλεϊ Μπλιντ, που κατέρρευσε στο 78' του αγώνα Άγιαξ - Χέρτα, λίγους μήνες μετά από το πρόβλημα στην καρδιά που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες (VIDEO).

Πάγωσαν όσοι παρακολουθούσαν το βράδυ της Τρίτης (25/8) το φιλικό του Άγιαξ με την Χέρτα, (1-0) όταν στο 78' της αναμέτρησης ο Ντάλεϊ Μπλιντ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο 30χρονος Ολλανδός λύγισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, καθώς τον περασμένο χειμώνα είχε πάθει το ίδιο σε αγώνα του Αίαντα με τη Βαλένθια για το UEFA Champions League, πριν οι γιατροί αποφανθούν πως έχει μια φλεγμονή στην καρδιά η οποία τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Τελικά, ο Μπλιντ γύρισε στη δράση και στο αποψινό ματς με τη Χέρτα σωριάστηκε μόνος του στο γρασίδι, χωρίς να υπάρχει επαφή με τον αντίπαλό του. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν το πρόβλημά του συνδέεται με αυτό που αντιμετώπισε πέρυσι τον χειμώνα, σίγουρα όμως η καριέρα του μπαίνει ξανά σε κίνδυνο. Ο Ολλανδός μέσος έπαιξε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ από το 1998 έως το 2008, πριν γίνει επαγγελματίας και αποχωρήσει το 2014 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γύρισε στο Άμστερνταμ το 2018 και μένει να δούμε αν θα ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια με επιτυχία ή αν θα αποφασίσει να μη ρισκάρει περισσότερο από εδώ και στο εξής.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ