ΞΑΝΘΗ

Νέο πρόβλημα με Κομεσίδη

INTIME SPORTS

Ατυχία για τον Δημήτρη Κομεσίδη στην Ξάνθη καθώς υπέστη υποτροπή στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες.

Πολλά τα προβλήματα για τον Ράινερ Μάουρερ στην Ξάνθη, καθώς είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ ορισμένοι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα μικροτραυματισών.

Η πιο σοβαρή περίπτωση πάντως δείχνει να είναι εκείνη του Δημήτρη Κομεσίδη. Ο 25άχρονος αμυντικός είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο τον προηγούμενο διάστημα.

Για κακή του τύχη την Τετάρτη υπέστη υποτροπή και θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για 2-3 εβδομάδες. Το κακό για τον Κομεσίδη είναι πως προτού τραυματιστεί άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ημέρας έμφαση δόθηκε στις ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στις ασκήσεις τακτικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ