Νέο παράπτωμα από τον Τζάνη

Ο Χρήστος Τζάνης τιμωρήθηκε από την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα με πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά και με τετραήμερη άδεια
Εκτός ομάδας για τις επόμενες τέσσερις μέρες τέθηκε ο Χρήστος Τζάνης από την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και η ΠΑΕ του χορήγησε άδεια από την Παρασκευή (16/9) μέχρι την Δευτέρα (19/9).
Αρχικά ο παίκτης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ στις 18 Αυγούστου και λόγω ότι ήταν υπότροπος, τιμωρήθηκε και πάλι με υπόδειξη του κ. Ντεμόλ με επιπλέον πρόστιμο 1.500 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά στον βοηθό προπονητή.
Από εκεί και πέρα, με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ασκήσεις με μπάλα και τακτική περιλάμβανε το πρόγραμμα με τον Στεφάν Ντεμόλ να μην υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Αρκάδες τον Καρίμ Φέργκρους ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την θλάση υπακανθίου στην οποία υπέστη.
Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ με μια απογευματινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς της Κυριακής.