ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεκρός ο Γκόραν Σάνκοβιτς

Ο Σάνκοβιτς κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον Πανιώνιο
Ο Σάνκοβιτς κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον Πανιώνιο INTIME SPORTS

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και του Ακράτητου, Γκόραν Σάνκοβιτς, βρέθηκε νεκρός από τις αστυνομικές Αρχές της Σλοβενίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία της Σλοβενίας ο Γκόραν Σάνκοβιτς εντοπίστηκε νεκρός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του Ακράτητου και του Πανιωνίου, είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής.

Ο 43χρονος πήγε το παιδί του στο σχολείο και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες και τελικά τον βρήκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Σάνκοβιτς ήταν ένα από ταλέντα της Σλοβενίας, ωστόσο οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που θα μπορούσε. Αγωνιζόταν ως κεντρικός μέσος και αργότερα ως στόπερ και στη χώρα μας ήρθε το 2002 για τον Ακράτητο και η επόμενη σεζόν τον βρήκε στον Πανιώνιο.

Με τους κυανέρυθρους στάθηκε ξανά άτυχος αφού πρόλαβε να παίξει ένα ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη. Αιτία ήταν και πάλι ένας τραυματισμός.

Ο Σάνκοβιτς θα έπαιζε βασικός σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο τραυματίστηκε στο ζέσταμα και το αποτέλεσμα ήταν να πάθει ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσέλιε και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σλάβια Πράγας πριν έρθει στη χώρα μας. Επιπρόσθετα ήταν μέλος όλων των Εθνικών ομάδων της Σλοβενίας και μάλιστα ήταν στο ρόστερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 δίχως να αγωνιστεί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ