ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεκροί 3 Παλαιστίνιοι παίκτες από τις βόμβες

Γάζα-βομβαρδισμοί

Η αιματοχυσία στη Γάζα είχε και θύματα 3 Παλαιστίνιους ποδοσφαιριστές (οι δύο διεθνείς), που σκοτώθηκαν από βόμβες μέσα στα σπίτια τους

Το πρώτο θύμα είναι ο Άιμαν Αλκούρντ, που αποτελούσε μέρος της Εθνικής Παλαιστίνης, ενώ και ο δεύτερος νεκρός ποδοσφαιριστής, ο Σαντί Σμπακέ, είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Την Τετάρτη, η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς Παλαιστίνιους ποδοσφαιριστές απέκτησε και τρίτο όνομα, αυτό του Γουαζέν Μοστάχε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 24 ετών.



Να σημειωθεί ότι μέσα στους στόχους των Ισραηλινών ήταν και το στάδιο της Γάζα, που φιλοξενούσε αγώνες της εθνικής ομάδας, με τον βομβαρδισμό του να αποτελεί ένα ακόμα “χτύπημα” προς τον αθλητισμό της χώρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ