COPA AMERICA

Νεϊμάρ: "Θέλω την Αργεντινή στον τελικό"

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση με το Περού
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση με το Περού © 2021 BRUNA PRADO / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Περού, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει την Αργεντινή στον τελικό του Copa America.

Η Βραζιλία νίκησε το Περού με 1-0 και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Copa America, όπου θα περιμένει τον νικητή του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία.

Ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Περού, ανέφερε ότι θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Αργεντινή στον τελικό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πακέτα, ο οποίος πέτυχε το χρυσό γκολ για τη "σελεσάο" στον ημιτελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νεϊμάρ: "Θέλω να παίξω κόντρα στην Αργεντινή στον τελικό. Έχω φίλους εκεί, αλλά στον τελικό η Βραζιλία θα νικήσει".

Για τον Πακέτα: "Ο Πακέτα είναι θαυμάσιος παίκτης, βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Είχε καλή σεζόν με την ομάδα του και έχει δείξει ότι μπορεί να είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή του, του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι πάντα καλό να συναντάς καλούς παίκτες στην εθνική ομάδα.

Για τον διαιτητή: "Ο διαιτητής δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε. Είναι έλλειψη σεβασμού για όλους τους παίκτες ο τρόπος που μιλούσε, που κοίταζε και αυτά που έλεγε στους παίκτες. Από το πρώτο λεπτό πήγα να του μιλήσω και ήταν αλαζόνας. Μπορεί να κάνει λάθη, είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά η αλαζονεία που είχε στο παιχνίδι ήταν μεγάλη. Για μένα, δεν μπορεί να διευθύνει αγώνα ημιτελικού Copa America.

TAGS COPA AMERICA ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ