ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Νεϊμάρ: "Θα δώσω και τη ζωή μου για να πάρει η Βραζιλία το Μουντιάλ"

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας @ 2022 SILVIA IZQUIERDO / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ μιλώντας σε live στο Instagram με τον Βραζιλιάνο πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο, εξέφρασε τη σφοδρή επιθυμία του να κατακτήσει το Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας.

Σε ρυθμό Μουντιάλ έχει μπει ήδη ο Νεϊμάρ, ο οποίος μιλώντας σε live στο Instagram με τον Βραζιλιάνο πρώην διεθνή μεσοεπιθετικό, Ντιέγκο, ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για το τουρνουά, προκειμένου η σελεσάο να το κατακτήσει.

Ο Νέι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα δώσει και τη ζωή του για να πετύχει η Βραζιλία, καθώς δεν θέλει να γλιστρήσει αυτή η ευκαιρία από τα χεριά του και των συμπαικτών του.

"Ήθελα να κατακτήσω το Champions League με την Παρί, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Ελπίζω το 2022 να τελειώσει με το Μουντιάλ. Προετοιμάζομαι γι' αυτό. Όχι μόνο σε φυσική κατάσταση, αλλά και πνευματικά, για να δώσω τα πάντα για να πάρει η Βραζιλία το Μουντιάλ.

Θα δώσω και τη ζωή μου. Προετοιμάζομαι τόσο πολύ γι' αυτό επειδή είναι μοναδική στιγμή. Έχω παίξει ήδη σε δύο Μουντιάλ. Ξέρω τη διαδικασία. Γνωρίζω ότι τα πάντα γίνονται πολύ γρήγορα και αν δεν δώσει το 100%, η ευκαιρία χάθηκε. Δεν θέλω να αφήσω αυτή την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ