ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμαρ: Η Μπρούνα ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα
Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα INSTAGRAM / @NEYMARJR

Η μητέρα της κόρης του Νεϊμάρ ξεκαθάρισε το ότι δεν είναι σε σχέση με κανέναν, εκτός αυτού τόνισε πως ο μοναδικός δεσμός που έχει με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή είναι το παιδί τους.

Τίτλοι τέλους έχουν μπει στη σχέση του Νεϊμάρ και της συντρόφου του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, εδώ και αρκετό διάστημα. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Παρόλο που είναι χωρισμένοι γίνεται λόγος ακόμα για απιστίες του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή εις βάρος της μητέρας της Μάβι. Η Μπρούνα θέλησε να ξεκαθαρίσει τη σχέση της, ώστε να μην γράφονται άλλα γύρω από το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα ανήρτησε ένα στόρι στο Instagram στο οποίο αναφέρει πως δεν έχει σχέση με κανέναν και τονίζει πως ο μόνος δεσμός της με τον ποδοσφαιριστή είναι η κόρη τους.

Το στόρι της πρώην συντρόφου του Νεϊμάρ
Το στόρι της πρώην συντρόφου του Νεϊμάρ INSTAGRAM / @BRUNABIANCARDI

"Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο θέμα, αλλά επειδή με αναφέρουν καθημερινά σε ειδήσεις, φήμες και αστεία, σας ενημερώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με κανέναν. Είμαστε οι γονείς της Μάβι και αυτός είναι ο λόγος του δεσμού μας. Ελπίζω να σταματήσουν να με συνδέουν με τις συχνές ειδήσεις (για υποτιθέμενες περιπτώσεις απιστίας του Νεϊμάρ). Σας ευχαριστώ πολύ", ήταν όσα δήλωσε το μοντέλο.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ