ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: Η Αλ Χιλάλ τον "ξηλώνει" προσωρινά για να κάνει μεταγραφή τον Ιανουάριο

Ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ 2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη με την εθνική Βραζιλίας και γι' αυτό το λόγο η Αλ Χιλάλ αποφάσισε να τον "απεγγράψει" προσωρινά για να πάει για μεταγραφή στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Νεϊμάρ ήταν ένας από τους πολλούς αστέρες που άφησαν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι για χάρη των πλουσιοπάροχων συμβολαίων που βρήκαν από τους συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, ενώ μάλιστα ήταν από τους λίγους παίκτες που είχαν ήδη συμβόλαιο, με αποτέλεσμα η Αλ Χιλάλ να δώσει περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο τώρα η Αλ Χιλάλ θα τον "απεγγράψει" προσωρινά από το ρόστερ της, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς έχει συμπληρώσει τον αριθμό ξένων που επιτρέπουν οι κανονισμοί (συνολικά οκτώ) και θέλει να ενισχυθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε φυσικά μετά από συζητήσεις και με τον ίδιο και έτσι μόλις αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη θα επιστρέψει κανονικά στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ