COPA AMERICA

Νεϊμάρ για Μέσι: "Συγχαρητήρια αδερφέ μου είσαι ο κορυφαίος όλων".

Η αγκαλιά του Νεϊμάρ με τον Μέσι μετά το τέλος του τελικού του Copa America
Η αγκαλιά του Νεϊμάρ με τον Μέσι μετά το τέλος του τελικού του Copa America 2021 SILVIA IZQUIERDO / AP PHOTO

Ο Νεϊμάρ με ένα ποστάρισμα του στο instagram αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Copa America 2021 και χαρακτήρισε τον Αργεντινό τον κορυφαίο όλων όσων έχει δει ο ίδιος να παίζουν ποδόσφαιρο.

Στη λήξη του τελικού του Copa America 2021 οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ χάρισαν τη στιγμή του τουρνουά με την αγκαλιά τους στη διάρκεια των πανηγυρισμών της Αργεντινής για την κατάκτηση του τροπαίου μετά την επικράτηση επί της Βραζιλίας με 1-0.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε ένα τρομερό ποστάρισμα του Βραζιλιάνου για τον Αργεντινό με τον Νεϊμάρ να δείχνει το μεγαλείο του. Ο μέσος της "σελεσάο" αποθέωσε τον Μέσι και τον χαρακτήρισε τον κορυφαίο όλων όσων έχει δει ο ίδιος να παίζει ποδοσφαίρο και σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι δεν του αρέσει να χάνει αυτή ήταν μια στιγμή που το ποδόσφαιρο περίμενε να γίνει και θα έπρεπε ο Μέσι να την απολαύσει.

Στο ποστάρισμα του ανέφερε:

"Το να χάνω με πονάει. Με πονάει πολύ. Είναι κάτι που ακόμα δεν έχω μάθει να ζω με αυτό. Χθες, όταν έχασα, πήγα να αγκαλιάσω τον μεγαλύτερο και καλύτερο παίκτη στην ιστορία τον οποίο έχω δει να παίζει.

Φίλε και αδερφέ μου Μέσι, ήμουν λυπημένος όταν σου είπα: "π…..ς γιε με κέρδισες". Ήμουν πολύ λυπημένος που έχασα. Αλλά αυτός ο τύπος είναι απίστευτος.

Έχω τεράστιο σεβασμό για αυτά που έχει κάνει για το ποδόσφαιρο και ειδικότερα για μένα.

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ. Αλλά απόλαυσε τον τίτλο σου, το ποδόσφαιρο περίμενε αυτή την στιγμή για σένα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ… Π…Σ ΓΙΕ".

TAGS COPA AMERICA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ