ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: Δεν πτοείται με τίποτα, το νέο μεγάλο πάρτι στην έπαυλή του και η έκρηξη της συντρόφου του

Brazilian soccer player Neymar walks near the track prior to the Monaco Formula One Grand Prix
Brazilian soccer player Neymar walks near the track prior to the Monaco Formula One Grand Prix © 2023 LUCA BRUNO/ AP IMAGES

Το νέο πάρτι που οργάνωσε ο Νεϊμάρ στην έπαυλή του, όντας σοβαρά τραυματισμένος έκανε έξαλλη την σύντροφό του, Μπρούνα.

Από ότι φαίνεται ο Νεϊμάρ δεν πτοείται με τίποτα. Ούτε ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο τον εμπόδισε από το να οργανώσει ένα νέο πάρτι στην έπαυλή του στη Μαναγκαρατίμπα.

Οι καλεσμένοι πήγαν και έφυγαν με οχήματα που είχε νοικιάσει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Έδωσαν το παρών φίλοι, συγγενείς, μοντέλα και influencers, οι οποίοι απόλαυσαν φαγητό, ποτό και πόκερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πάρτι είχε κανόνες και περιορισμούς, όπως εκμυστηρεύτηκε στα social media μία εκ των παρευρισκόμενων. Το προσωπικό ασφαλείας κατάσχει όλα τα κινητά κατά την άφιξη των καλεσμένων, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε είδους διαρροή των όσων συμβαίνουν στο πάρτι.

"Θα έρχομαι στο σπίτι του Νεϊμάρ μια φορά το μήνα για να κάνω αποτοξίνωση από το κινητό μου. Περισσότερες από 12 ώρες χωρίς να κοιτάξω το τηλέφωνό μου. Μέσα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία" είπε η κοπέλα χαρακτηριστικά.

Η σύντροφός του, Μπρούνα, με την οποία πριν λίγο καιρό ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ απέκτησε το δεύτερο παιδί του έγινε έξαλλη με το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα ανήρτησε ένα στόρι στο Instagram - σπόντα- για τον Νεϊμάρ: "Μην περιμένετε από ένα άτομο να αλλάξει αν δεν βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό που κάνει".

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ