ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νέες αποκαλύψεις για Πικέ: Ζητούσε χάρη για να πάρει μέρος στους Αγώνες του Τόκιο με την Ισπανία

Οι Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζουν γκολ της Ισπανίας στο Euro 2016 κόντρα στην Τσεχία | 13 Ιουνίου 2016
Οι Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζουν γκολ της Ισπανίας στο Euro 2016 κόντρα στην Τσεχία | 13 Ιουνίου 2016 @2022 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ηχητικά που είδαν το φως της δημοσιότητας "καίνε" τον Ζεράρ Πικέ καθώς σε αυτά αποκαλύπτεται πως ζήτησε από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να λειτουργήσει ως μεσάζοντας για να κληθεί στην εθνική Ισπανίας για τους Αγώνες στο Τόκιο.

Πριν από ένα μικρό διάστημα ο Ζεράρ Πικέ γνώριζε την αποθέωση από το φίλαθλο κοινό της Μπαρτσελόνα και όχι μόνο για την παρουσία του στο επιβλητικό 4-0 των μπλαουγκράνα επί της Ρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τον Καταλανό στόπερ να βιώνει ωστόσο εντελώς διαφορετικά συναισθήματα τις τελευταίες ημέρες.

Αιτία κάποιες αποκαλύψεις που έχουν το φως της δημοσιότητας και εμπλέκουν το όνομά του, με την πρώτη να γίνεται από την ισπανική εφημερίδα "El Confindecial' που ανέφερε πως εισέπραξε μέσω της επενδυτικής του εταιρείας, Kosmos, προμήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για τη διοργάνωση του ισπανικού Super Cup στο Ριάντ.

Ο έμπειρος μπακ παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο κανάλι του στο Twitch και ξεκαθάρισε πως η προμήθεια που έλαβε η επενδυτική του εταιρεία από την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου είναι καθ' όλα νόμιμη και πως δεν έχει να κρύψει τίποτα, για να δεχτεί όμως νέο πλήγμα όσον αφορά στο ίματζ και στο πρεστίζ του με τη διαρροή νέου ηχητικού ντοκουμέντο.

Σε αυτό φέρεται να ζητάει από τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλές, να... βάλει πλάτη για να κληθεί στην εθνική ομάδα της Ισπανίας Κ21 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (καλοκαίρι 2021), παρακαλώντας τον προπονητή, Λουίς ντε λα Φουέντε.

"Πρέπει να μου το κάνεις αυτό, Ρούμπι, πρέπει να το καταφέρεις. Πρέπει να το κρατήσουμε μυστικό. Να πάρεις τον μίστερ (σ.σ. Λούις ντε λα Φουέντε) και θα έρθω στη Μαδρίτη να μιλήσουμε. Το θέλω πολύ. Και θα δούμε πως θα το χειριστούμε για να μην μαθευτεί. Πρέπει να μείνει μυστικό των τριών μας ως την τελευταία στιγμή", παρουσιάζεται να λέει στο επίμαχο ηχητικό ο Πικέ.

Όταν μάλιστα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα την ίδια περίοδο που έκαναν λόγο για επιθυμία του Σέρχιο Ράμος να πάρει μέρος και αυτός στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (κάθε ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου δικαιούται να έχει μέχρι τρεις παίκτες άνω των 23 ετών), ο Πικέ φέρεται να κατηγορεί τον τότε σέντερ μπακ της Ρεάλ, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Είναι πολύ στο στυλ του Ράμος αυτό που έγινε. Πρώτα να διαρρέει κάτι για να ασκήσει έτσι πίεση".

Σημειώνεται πως -ανεξάρτητα από τις όποιες προσπάθειες έγιναν- ούτε ο Πικέ ούτε ο Ράμος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ισπανίας για τους Αγώνες στο Τόκιο, σε μία διοργάνωση που η φούρια ρόχα έφτασε μέχρι τον τελικό όπου και έχασε με 2-1 από την Βραζιλία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ