ΕΛΛΑΔΑ

Η Νεάπολη Πατρών έγινε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που φόρεσε περιβραχιόνιο υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Η Νεάπολη Πατρών φόρεσε περιβραχιόνιο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα
Η Νεάπολη Πατρών φόρεσε περιβραχιόνιο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα PHOTO CREDITS: Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

Η Νεάπολη Πατρών έγινε η πρώτη ομάδα που ο αρχηγός της φόρεσε περιβραχιόνιο αρχηγού με τα χρώματα του ουρανίου τόξου, σε μια κίνηση υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και κατά κάθε μορφής ρατσισμού και διακρίσεων στο ποδόσφαιρο.

Η Νεάπολη Πατρών αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας, ωστόσο φρόντισε να πρωτοτυπήσει και να προχωρήσει σε μια πολύ όμορφη κίνηση η οποία δείχνει ότι το ποδόσφαιρό μας, έστω σε ερασιτεχνικό επίπεδο κάνει βήματα μπροστά.

Έπειτα από πρόταση ενός ποδοσφαιριστή η οποία συζητήθηκε από ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αποφασίστηκε ο αρχηγός της ομάδας να φορέσει περιβραχιόνιο αρχηγού με τα χρώματα του ουρανίου τόξου, δηλώνοντας ότι με αυτή την κίνηση δηλώνουν υπερήφανα την αντίδρασή τους σε κάθε μορφή ρατσισμού.

Για το περιβραχιόνιο η Νεάπολη Πατρών αναφέρει στην ανάρτησή της: "Έπειτα από πρόταση παίχτη και αφού συζητήθηκε μεταξύ όλων των παιχτών, αποφασίστηκε να γίνει στο εξής περιβραχιόνιο της ομάδας μας τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Με την κίνησή μας αυτή, δηλώνουμε υπερήφανα πως είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού. Ο ρατσισμός δεν χωράει πουθενά, πολλώ δε μάλλον στον χώρο του αθλητισμού!".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ