ΚΥΠΡΟΣ

Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ: Οριστική διακοπή στο ματς λόγω ρίψης κροτίδας δίπλα σε παίκτη των γηπεδούχων

Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ: Οριστική διακοπή στο ματς λόγω ρίψης κροτίδας δίπλα σε παίκτη των γηπεδούχων
PRINT SCREEN

Το παιχνίδι μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ διεκόπη οριστικά μετά από ρίψης κροτίδας κοντά στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ διεκόπη στο 51ο λεπτό. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έπεσε κάτω και τραυματίστηκε μετά από ρίψη κροτίδας από τις κερκίδες. Λίγο μετά σηκώθηκε αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ακρόασή του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του επέστρεψα στα αποδυτήρια και διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι. Μετά από μισή ώρα σε συνεννόηση με τον γιατρό του αγώνα το διέκοψε οριστικά. Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας μετέβη στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε η ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου η οποία αναφέρει: "Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο αγώνας για τη Β΄ φάση του κυπέλλου Coca-Cola μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ διακόπηκε στο 51ο λεπτό. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ