ΑΓΓΛΙΑ

Ναυάγησε η μεταγραφή του Άκπομ στη Λανς, σε επαφή με τον Άγιαξ

Ο Τσούμπα Άκπομ πανηγυρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης στο Βέλγιο και την πρόκριση του Δικεφάλου στους 8 του Europa Conference League | 17 Μαρτίου 2022
Ο Τσούμπα Άκπομ πανηγυρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης στο Βέλγιο και την πρόκριση του Δικεφάλου στους 8 του Europa Conference League | 17 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσούμπα Άκπομ φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λανς, παρότι οι Γάλλοι έδωσαν τα χέρια με τη Μίντλεσμπρο. Οι εκπρόσωποι του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ είναι σε επαφή με τον Άγιαξ.

Άκαρπη ήταν τελικά η προσπάθεια της Λανς να αποκτήσει τον Άκπομ, όπως συνέβη και με τον Λιβάι Γκαρσία. Οι δευτεραθλητές Γαλλίας συμφώνησαν με τη Μίντλεσμπρο για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, όχι όμως και με τον ίδιο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Σάντι Ουνά του footmercato, τα ιατρικά που θα περνούσε ο Άκπομ για τη Λανς ήταν προγραμματισμένα για τη Δευτέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι ατζέντηδες του Άκπομ είναι σε επαφή με τον Άγιαξ, κάτι που δεν έκαναν με τη Λανς. Με ενδεχόμενη συμφωνία θα βγει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, καθώς όταν τον παραχώρησε στη Μίντλεσμπρο το καλοκαίρι του 2020, διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης. Την περσινή σεζόν ο Άγγλος φορ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Championship.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ