ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Ρίβερ - Σαν Λορέντσο για τον Μπαρέιρο που απασχολεί την ΑΕΚ

Adam Bareiro of Argentina's San Lorenzo celebrates after scoring against Paraguay Cerro Porteno at a Copa Libertadores soccer game in Asuncion, Paraguay, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ο Άνταμ Μπαρέιρο @ 2019 JORGE SANEZ / AP IMAGES

Στην Αργεντινή αναφέρουν ότι υπήρξε ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις της Ρίβερ με τη Σαν Λορέντσο για τον Άνταμ Μπαρέιρο που ενδιαφέρει και την ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος του Tyc Sports, Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα, αναφέρει ότι η Ρίβερ Πλέιτ που ενδιαφέρεται για τον Άνταμ Μπαρέιρο δεν κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" της Σαν Λορέντσο για την απόκτηση του 27χρονου Παραγουανού επιθετικού που ενδιαφέρει και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Σαν Λορέντσο άλλαξε τους όρους για τη μεταγραφή, κάτι που προκάλεσε δυσφορία στη Ρίβερ. Παράλληλα ζητάει περισσότερα από 4.5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία δεν θέλει να δώσει η Ρίβερ.

Ένας άλλος Αργεντινός δημοσιογράφος, ονόματι Νίκο Φερνάντες, ανέφερε ότι επιρροή σε αυτό το θέμα έπαιξαν και οι κιτρινόμαυροι, καθώς ο Μπαρέιρο θα ήθελε να αλλάξει παραστάσεις.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ