ΠΑΟΚ

Nάτχο: “Θέλω να παίξω σε μεγάλο πρωτάθλημα”

INTIME SPORTS

Τα όσα δήλωσε για το μέλλον του ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος τόνισε πως θέλει να παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα και πως έφερε σε επαφή τον ΠΑΟΚ με τον Εγιάλ Γκολάσα

Για το μέλλον του μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ ο Μπίμπρας Νάτχο τονίζοντας ότι θέλει να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και πως αυτός έφερε σε επαφή τον ΠΑΟΚ με τον Γκολάσα. Συγκεκριμένα είπε:

“Hμουν τέσσερα χρόνια στην Ρουμπίν Καζάν. Ηθελα να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα αλλά θα ήταν δύσκολο στο μέσο της σεζόν να ήμουν βασικός. Συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες ώστε το καλοκαίρι να είμαι ελεύθερος. Ημουν εκεί έξι μήνες, έχω πρόταση αλλά θα πρέπει να αποφασίσω τι θα κανω”.

Για το αν έχει πρόταση από άλλες ομάδες:
Υπάρχει ενδιαφέρον για μένα, πιστεύω θα έχουμε σύντομα νέα. Έχω προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα. Επιθυμία μου είναι να παίξω στην Ισπανία, ή στην Αγγλία, ή στην Γερμανία ή στην Ιταλία”.

Για τον Γκολάσα:
“Τον ενημέρωσα για τον ΠΑΟΚ, εγώ έφερα τις δύο πλευρές κοντά. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ τον ήθελε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είπα στον Γκολάσα ότι εγώ μπορεί να μην μείνω εκεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μια καλή επιλογή. Νομίζω ότι μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ”.

Έπιασε δουλειά ο Μαντούρο

Ο Μαντούρο έφτασε την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη και την Δευτέρα (23/6) έπιασε δουλειά. Ο Ολλανδός μέσος το πρωί πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα βρέθηκε στην Τούμπα.

Εκεί συνάντησε τον γυμναστή του ΠΑΟΚ, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο, και τους Σαββίδη, Πόζογλου, Μάρτενς, οι οποίοι ξεκίνησαν προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα και έτρεξε για περίπου μία ώρα. Πλέον, ο Ολλανδός μέσος καλείται να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ