ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νάτσο: "Θρύλος ο Ράμος, είναι το είδωλό μου για πολλά χρόνια"

Ο Νάτσο με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς για το Copa del Rey κόντρα στην Ατλέτικο | 18 Ιανουαρίου 2024
Ο Νάτσο με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς για το Copa del Rey κόντρα στην Ατλέτικο | 18 Ιανουαρίου 2024 @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ρεάλ πλήγωσε τον Σέρχιο Ράμος στην επιστροφή του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ως αντίπαλος, με το γκολ του Μόντριτς κόντρα στην Σεβίλλη, με τον Νάτσο να μιλάει ωστόσο με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε εμβληματικό κάπτεν των μερένγκες.

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε -ως αρχηγός της Σεβίλλης- για πρώτη φορά στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε, το "Μπερναμπέου", με συνέπεια να αποθεωθεί αλλά και να χειροκροτήσει κι ο ίδιος τους φιλάθλους των μερένγκες πριν από τη σέντρα, με την Ρεάλ να τον πληγώνει πάντως με το γκολ του Μόντριτς στο 81ο λεπτό.

Το γεγονός αυτό δεν ήταν ωστόσο αρκετό για να κρύψει τα υπέροχα συναισθήματα των Μαδριλένων προς τον άλλοτε αρχηγό τους, τα οποία εκφράστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον Νάτσο στο φινάλε της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

"Είναι θρύλος. Είναι το είδωλό μου για πολλά χρόνια. Ήταν μία ξεχωριστή νύχτα. Του είπα πριν από τον αγώνα πως ήταν τιμή να παίξω εναντίον του, αν και θα προτιμούσα να τον έχω στην ομάδα μου", τόνισε ο Ισπανός διεθνής στόπερ, και πρόσθεσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ξέραμε ότι ήταν ένα περίπλοκο ματς. Η Σεβίλλη φέτος δεν βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία αλλά παρόλα αυτά έχει μια πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε.

Όπως κάνουμε πολλές φορές, δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ήταν δύσκολο να βρούμε χώρο και με ένα υπέροχο γκολ του Λούκα πήραμε 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς για το πρωτάθλημα".

Κληθείς δε να σχολιάσει το νικητήριο γκολ του αειθαλή Μόντριτς, είπε: "Τον βλέπουμε να προπονείται κάθε μέρα και πετυχαίνει πολλά γκολ όπως σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και για όλους τους παίκτες που συνεισφέρουν στην ομάδα, είναι άκρως σημαντικός".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ