ΠΑΟΚ

Νάρεϊ: "Στην Ελλάδα είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο"

Νάρεϊ: "Στην Ελλάδα είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο"
INTIME

Ο Νάρεϊ μίλησε στην πατρίδα του για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι η μέχρι τώρα εμπειρία του στην Τούμπα δεν συγκρίνεται με όσα έχει ζήσει στη Γερμανία

Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και δήλωσε δικαιωμένος για την απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός επιθετικός:

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ:

"Στο ποδόσφαιρο έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου τράβηξαν την προσοχή άλλων συλλόγων .Όλοι εδώ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα τα όσα έζησα σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα στην Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική στον ΠΑΟΚ και μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι φυσικά -επίσης- ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι όλα διαφορετικά, δεν μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις".

Για τον τρόπο που πίεσε να πάρει μεταγραφή:

"Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι η αποχή δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για την Φορτούνα. Κατέθεσα αίτημα να μην παίξω έγκαιρα και με διαφάνεια και ως εκ τούτου προφανώς δεν υπάρχει κάτι άδικο από πλευράς μου. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς που ήθελα να φύγω από την Φορτούνα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ