ΠΑΟΚ

Νάρεϊ: "Είμαι απογοητευμένος, το φταίξιμο είναι καθαρά δικό μας"

Ο Καλέντ Νάρεϊ
Ο Καλέντ Νάρεϊ INTIME

Ο Καλέντ Νάρεϊ δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι το φταίξιμο για το νέο έμφραγμα που υπέστη ο ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά εκείνου και των συμπαικτών του.

Ο Καλέντ Νάρεϊ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη νέα ισοπαλία του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις με τον Λεβαδειακό. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δήλωσε στη NOVA ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν πάνω σε αυτό, ενώ η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους για ό,τι συνέβη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλέντ Νάρεϊ στη NOVA: Για το ματς: "Είμαι απογοητευμένος, δεν είναι μόνο σήμερα, τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν κερδίζουμε. Όταν νιώθεις έτσι είναι πολύ δύσκολο να πεις κάτι".

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ έδωσε κάτι στον αντίπαλο, ή ο αντίπαλος κατάφερε να πάρει κάτι από αυτόν: "Όχι, είναι δικό μας καθαρά φταίξιμο. Είναι το τρίτο παιχνίδι που συμβαίνει μια παρόμοια κατάσταση. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε εμείς".

Αναφορικά με το αν το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στη δυσκολία σκοραρίσματος, ή αν είναι κάτι παραπάνω: "Νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση. Αν κερδίζαμε 1-0 ο κόσμος θα έλεγε πως όλα είναι καλά γιατί θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία το πόσα γκολ θα βάζαμε, αλλά να παίρναμε τους βαθμούς".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ