ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Ξανά στην αποστολή ο Μανωλάς μετά τον τραυματισμό του

Ο Μανωλάς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Μανωλάς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι AP

Έναν σχεδόν μήνα μετά τον τραυματισμό του στο ματς πρωταθλήματος με την Τζένοα, ο Κώστας Μανωλάς μπήκε στην αποστολή της Νάπολι για τον αγώνα της Τετάρτης με την Σασουόλο και έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Κώστας Μανωλάς είχε υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο δεξί αστράγαλο στην ήττα της Νάπολι από την Τζένοα στις 6 Φεβρουαρίου και έκτοτε απουσίασε από άλλα έξι ματς των παρτενοπέι σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο το διάστημα της αναμονής μέχρι να επιστρέψει στο χορτάρι φαίνεται πως τελείωσε οριστικά, με τον Τζενάρο Γκατούζο να συμπεριλαμβάνει τον 29χρονο στόπερ στην αποστολή της Νάπολι για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Σασουόλο το βράδυ της Τετάρτης (3/3, 19:30, Novasports 1HD) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι πολύ πιθανό ο Μανωλάς να πάρει και φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τους νεροβέρντι του Γιώργου Κυριακόπουλου από τη στιγμή που η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καλιντού Κουλιμπαλί που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο ματς με την Μπενεβέντο.

Σημειώνεται πως εκτός της αποστολής των παρτενοπέι από το ματς της Τετάρτης έχουν μείνει οι Λοσάνο, Οσιμέν και Πετάνια που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Ap Image

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ