SERIE A

Νάπολι - Βερόνα 1-1: Πρώτη εντός έδρας γκέλα για τους παρτενοπέι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Νάπολι δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Βερόνα στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" και έμεινε στο 1-1, που σήμανε την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη φετινή Serie A.

Η Ρόμα ήταν η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από την Νάπολι στη φετινή Serie A μετά από τις 9 νίκες των παρτενοπέι στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και η Βερόνα έγινε η πρώτη που το κατάφερε στη φωλιά της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Οι Ναπολιτάνοι φόρεσαν συλλεκτικές εμφανίσεις για να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα (στις 25 Νοεμβρίου θα συμπληρωθεί ακριβώς ένας χρόνος από το θάνατό του), με το ματς όμως να τους αφήνει μία πικρή γεύση στο φινάλε.

Οι τζαλομπλού προηγήθηκαν στο 13' με τον Χιοβάνι Σιμεόνε που απέδειξε πως διαθέτει περίοδο σούπερ φόρμας το τελευταίο διάστημα φορτώνοντας συνεχώς τα αντίπαλα δίχτυα και οι παρτενοπέι απάντησαν στο 18' με τον Ντι Λορέντζο, για να μην έρθει όμως ποτέ η πολυπόθητη για αυτούς ανατροπή.

Ο Όσιμεν στο 42' έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι όπως και ο Μέρτενς στο 91' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ να αντέχει έτσι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Μπέσα (88') και Κάλινιτς (93') που αμφότεροι είδαν από δύο κίτρινες κάρτες έκαστος.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι, Ανγκισά (86' Μέρτενς), Φαμπιάν, Πολιτάνο (62' Λοσάνο), Ζιελίνσκι (62' Έλμας), Ινσίνιε (86' Ουνάς), Όσιμεν (90' Πετάνια)

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Γκεντέρ (84' Μανιάνι), Τσεκερίνι, Φαραόνι, Ταμέζε, Βελόσο, Καζάλε, Μπαράκ (75' Μπέσα), Καπράρι (84' Κάλινιτς), Σιμεόνε (75' Λαζάνια)

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-0

Κάλιαρι - Αταλάντα 1-2

Σπέτσια - Τορίνο 1-0

Έμπολι - Τζένοα 2-2

Βενέτσια - Ρόμα 3-2

Ουντινέζε - Σασουόλο 3-2

Σαμπντόρια - Μπολόνια 1-2

Λάτσιο - Σαλερνιτάνα 3-0

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ