SERIE A

Νάπολι: Τριγμοί στον πάγκο για Ματσάρι, κρίνεται το μέλλον του στα ματς με την Μπαρτσελόνα

Νάπολι: Τριγμοί στον πάγκο για Ματσάρι, κρίνεται το μέλλον του στα ματς με την Μπαρτσελόνα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ JACK13 ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Βάλτερ Ματσάρι δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στην Νάπολι και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εμφανίζεται δυσαρεστημένος, με τα ματς με την Μπαρτσελόνα στο Champions League να αναμένεται να κρίνουν το μέλλον του στο "Ντιέγκο Μαραντόνα".

Ο Ρουντί Γκαρσιά εκδιώχτηκε κακήν κακώς από τον πάγκο της Νάπολι στα μέσα Νοεμβρίου, όμως η επιλογή του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να επιστρέψει στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" ο Βάλτερ Ματσάρι δεν τον έχει δικαιώσει μέχρι τώρα.

Απόδειξη το γεγονός πως οι παρτενοπέι έχουν χειρότερα αποτελέσματα με τον Ιταλό στο τιμόνι σε σύγκριση με την παρουσία του Γάλλου σε αυτό, για να φτάσουν μάλιστα στο σημείο να αποτρέψουν στο 90ο λεπτό την εντός έδρας ήττα από την Τζένοα (1-1) το απόγευμα του Σαββάτου, που θα ήταν η 9η στη φετινή Serie A.

Η προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έκανε μάλιστα τον Λαουρέντις να επισκεφτεί τρεις φορές τα αποδυτήρια της ομάδας του, πριν, στο ημίχρονο και στο φινάλε του αγώνα με την Τζένοα, με την "Sportmediaset" να υποστηρίζει με δημοσίευμά της πως ο Ματσάρι "παίζει το κεφάλι του" στα δύο ματς με την Μπαρτσελόνα για τους "16" του Champions League.

"Παραίτηση; Εάν είχα την αίσθηση πως ο παίκτες μου δεν με ακολουθούσαν θα σκεφτόμουν αυτό το ενδεχόμενο, όμως άκουσα τα λόγια του Ντι Λορέντσο.

Με ικανοποίησαν επίσης τα λόγια του Ζέρμπιν και δεν αλλάζει η αίσθηση που έχω", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ματσάρι, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει ωστόσο πως ακούγονται έντονα δύο ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Ο ένας είναι ο Μάρκος Τζαμπάολο, που δεν έχει ομάδα μετά από το τέλος της συνεργασίας του με την Σαμπντόρια τον Οκτώβριο του 2022 και ο έτερος υποψήφιος είναι ο Φραντσέσκο Καλτσόνα, νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας που έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Νάπολι ως βοηθός προπονητή τόσο του Μαουρίτσιο Σάρι όσο και του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ