SERIE A

Νάπολι - Τορίνο 1-0: Ο Όσιμεν έκανε το 8/8 για τους "παρτενοπέι"

Ο Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λέστερ και τη Νάπολι
Ο Όσιμεν πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λέστερ και τη Νάπολι © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Νάπολι δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι σε μία εξαιρετική Τορίνο, όμως ένα γκολ του Βίκτορ Όσιμεν της έδωσε τη νίκη 1-0 και μαζί διατήρησε το απόλυτο στη Serie A.

Η πρώτη απώλεια της Νάπολι στη φετινή Serie A έμοιαζε να έρχεται στο πιο απίθανο παιχνίδι, εντός έδρας με τη ντεφορμέ Τορίνο. Ο Βίκτορ Όσιμεν είχε διαφορετική άποψη όμως και με γκολ στο 81ο λεπτό διατήρησε το απόλυτο των "παρτενοπέι" στο πρωτάθλημα και μαζί την κορυφή στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και είχαν ευκαιρία να προηγηθούν στο 26' με τον Λορέντζο Ινσίνιε, όμως ο Βάνια Μιλίνκοβιτς Σάβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Ιταλού επιθετικού. Οι "παρτενοπέι" δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως όσες έκαναν, ήταν αρκετά καλές. Μία εξ αυτών κατέληξε στα δίχτυα από τον Τζιοβάνι ντι Λορέντζο, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, ενώ στην επόμενη φάση ο Ίρβινγκ Λοσάνο είχε δοκάρι.

Ο Ντάβιντ Οσπίνα δεν ήταν απόλυτος θεατής του αγώνα πάντως, αφού χρειάστηκε να επέμβει σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπροστά του δεν είχε τον Κώστα Μανωλά, που είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Εν τέλει, στο 81' ο Όσιμεν έδωσε τη λύση με το 5ο γκολ του σε 8 αγώνες πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Λάτσιο - Ίντερ 3-1

Σπέτσια - Σαλερνιτάνα 2-1

Μίλαν - Βερόνα 3-2

Έμπολι - Αταλάντα 1-4

Κάλιαρι - Σαμπντόρια 3-1

Τζένοα - Σασουόλο 2-2

Ουντινέζε - Μπολόνια 1-1

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ