ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Το πάρτι συνεχίστηκε και 6.000 οπαδοί υποδέχθηκαν το πούλμαν στο προπονητικό κέντρο

Νάπολι: Το πάρτι συνεχίστηκε και 6.000 οπαδοί υποδέχθηκαν το πούλμαν στο προπονητικό κέντρο

Το πάρτι στη Νάπολη για την κατάκτηση του σκουντέτο συνεχίζεται και 6.000 οπαδοί των παρτενοπέι υποδέχθηκαν το πούλμαν της ομάδας που επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο. Οι περισσότεροι παίκτες έφυγαν με ταξί απ' το αεροδρόμιο.

Αυτό που ζει η Νάπολη τις τελευταίες ώρες δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Η Νάπολι το βράδυ της Πέμπτης (4/5) με την ισοπαλία στο Ούντινε εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στη Serie A, τον τρίτο στην ιστορία και πρώτο μετά από 33 χρόνια.

Αυτά που ακολούθησαν στην πόλη κάτω από τον Βεζούβιο ήταν εξωπραγματική. Η Νάπολη κάηκε, καθώς σε κάθε δρόμο της στήθηκε φιέστα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Νάπολη συνεχίζει να μοιάζει μεθυσμένη πολιτεία και την Παρασκευή (5/5). Το απόγευμα η αποστολή των παρτενοπέι επέστρεψε από το Ούντινε. Οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν από το αεροδρόμιο Grazzanize με ταξί, ενώ το λεωφορείο επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο, μαζί με το σταφ και κάποιους ποδοσφαιριστές. Από πίσω ακολουθούσε με αυτοκίνητο ο Σπαλέτι.

Εκεί περίμεναν περίπου 6.000 οπαδοί, οι οποίοι με σημαίες και συνθήματα υποδέχθηκαν με τον πιο θερμό τρόπο όσους θριαμβευτές βρίσκονταν στο λεωφορείο.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ