ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Το αξέχαστο πάρτι στο Ντιέγκο Μαραντόνα για το τρίτο σκουντέτο της ιστορίας

Νάπολι: Το αξέχαστο πάρτι στο Ντιέγκο Μαραντόνα για το τρίτο σκουντέτο της ιστορίας

Η φαντασμαγορική φιέστα της Νάπολι στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα περιελάμβανε βεγγαλικά, δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους, τον Πάολο Σορεντίνο και τον LIBERATO, αλλά όχι το τρόπαιο.

Ήταν όλοι εκεί. Ακόμα και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μέσω της ονομασίας του γηπέδου. Η Νάπολι γιόρτασε την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος Ιταλίας στην ιστορία της, αμέσως μετά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα για την 34η αγωνιστική της Serie A και τη νίκη με 1-0.

Η βραδιά ήταν φαντασμαγορική, αρχίζοντας από τους πανηγυρισμούς για τη νίκη και το σόου του Βίκτορ Όσιμεν. Ο Νιγηριανός επιθετικός έδωσε το έναυσμα για το πρώτο τραγουδιστικό μέρος της βραδιάς, με Ναπολιτάνους καλλιτέχνες και μεταξύ άλλων το Tutto Vero, το οποίο γράφτηκε για το τρίτο σκουντέτο των "παρτενοπέι".

Ο Οσκαρικός σκηνοθέτης και Ναπολιτάνος Πάολο Σορεντίνο βρέθηκε στη σκηνή και άρχισε να καλεί τους ανθρώπους του συλλόγου, αρχής γενομένης από τον ιδιοκτήτη Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.

Ακολούθησε η παρουσίαση καθενός από τα στελέχη τόσο της διοίκησης όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον φροντιστή από τα χρόνια του Μαραντόνα, Τόμι Σκαράτσε, να κλέβει την παράσταση.

Τα ονόματα των Χβίτσα Κβαρατσχέλια και Όσιμεν προκάλεσαν τα μεγαλύτερα ντεσιμπέλ στο γήπεδο, ενώ αποθεώθηκε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός τεχνικός αντάλλαξε δώρα με τον Ντε Λαουρέντις, στον απόηχο των δημοσιευμάτων περί ψυχρών σχέσεων το τελευταίο διάστημα.

Το δώρο ήταν μια φανέλα με τα πρόσωπά τους στο μπροστινό μέρος, φανέλα που φορούσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι.

Τρόπαιο και μετάλλια δεν υπήρχαν, αφού η απονομή θα πραγματοποιηθεί την 38η αγωνιστική, στον εντός έδρας αγώνα με τη Σαμπντόρια στις 4 Ιουνίου.

Αντ' αυτού, υπήρχαν αναμνηστικές φωτογραφίες, μπουγέλα, πανηγυρισμοί, βεγγαλικά, χοροί και τραγούδια.

Η βραδιά έκλεισε με τον LIBERATO, τον Ιταλό τραγουδιστή από τη Νάπολη που δεν έχει δείξει ποτέ το πρόσωπό του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ