Νάπολι: Τέλος η σεζόν για τον Λουκάκου – Συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βέλγιο και “τρέχει” για το Μουντιάλ

Η σεζόν του Ρομέλου Λουκάκου στην Νάπολι ολοκληρώθηκε δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν, με τους παρτενοπέι να έρχονται σε συμφωνία με την εθνική Βελγίου και να του επιτρέπουν να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του.
Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Ιταλία μετά από έναν μήνα απουσίας όπου έκανε προπονήσεις στην πατρίδα του, χωρίς τη συγκατάθεση της Νάπολι, όμως δεν ήταν γραπτό να κλείσει τη σεζόν αγωνιζόμενος με τους παρτενοπέι.
Και αυτό γιατί ο Αντόνιο Κόντε δεν συναίνεσε ποτέ στο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον “Big Rom” σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του ενώ και ο ίδιος δεν έχει ακόμη καταφέρει να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Με αυτές τις συνθήκες, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βελγίου επέστρεψε στην πατρίδα του με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, της διοίκησης και του ιατρικού επιτελείου της Νάπολι, έχοντας πλέον να δώσει μία μεγάλη μάχη για να προλάβει το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού: το Μουντιάλ 2026.
Πλέον ο παίκτης θα συνεχίσει τη δουλειά στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της χώρας του, όπου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τον Αύγουστο του 2025, με τον κίνδυνο να λείπει από το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι πλέον ορατός.
Σημειώνεται πως οι Κόκκινοι Διάβολοι θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με Κροατία και Τυνησία στις 2 και 6 Ιουνίου αντίστοιχα, ενώ η πρεμιέρα της στην τελική φάση του Μουντιάλ είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου απέναντι στην Αίγυπτο.