ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Τα τρία ονόματα που παίζουν δυνατά για τον πάγκο των παρτενοπέι

Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το κακό ξεκίνημα της Νάπολι έχει βάλει τη θέση του Ρούντι Γκαρσιά σε κίνδυνο και η Gazzetta dello Sport παρουσιάζει τρία υποψήφια ονόματα για τον πάγκο των παρτενοπέι.

Το ξεκίνημα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Νάπολι, είναι άσχημη στη φετινή Serie A. Μετά από οκτώ αγωνιστικές οι παρτενοπέι είναι στην 5η θέση με 14 βαθμούς στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν φημίζεται για την υπομονή του και ήδη στην Ιταλία έχουν αρχίσει τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Νάπολι σε περίπτωση απόλυσης του Ρούντι Γκαρσιά. Η Gazzetta dello Sport μάλιστα παρουσίασε τρία ονόματα για την πιθανή αντικατάσταση του Γάλλου προπονητή.

Το πρώτο είναι αυτό του Αντόνιο Κόντε. Είναι το όνειρο του Ντε Λαουρέντις, ωστόσο το "κασέ" του είναι απαγορευτικό για τη Νάπολι. Ο Ιταλός προπονητής λάμβανε στην Τότεναμ εννέα εκατομμύρια ευρώ και θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του για να κάτσει στον πάγκο των παρτενοπέι.

Επόμενο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Ίγκορ Τούντορ. Ο Κροάτης πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μαρσέιγ. Ο Τούντορ αρέσει στον Ντε Λαουρέντις και η περίπτωσή του θα παίξει ακόμη πιο δυνατά σε περίπτωση απόλυσης του Γκαρσιά.

Τέλος, υπάρχει και ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Ο ιστορικός προπονητής της Ρίβερ είναι ψηλά στη λίστα, ωστόσο παραμένει ως η επιλογή με το μεγαλύτερο ρίσκο, δεδομένου πως ο Αργεντινός δεν έχει εργαστεί στην Ευρώπη.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ