ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Συζητήσεις με τον Σπαλέτι για το συμβόλαιό του, ποιες οι απαιτήσεις του Ιταλού προπονητή

Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι 2023 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και η Νάπολι θα μπουν σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, με τον Ιταλό προπονητή να έχει ορισμένες απαιτήσεις, όπως αύξηση στις αποδοχές του.

Η Νάπολι ακόμη πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια. Ωστόσο, οι παρτενοπέι αρχίζουν να σχεδιάζουν και την επόμενη μέρα τους, όπου θα κληθούν να υπερασπιστούν το σκουντέτο.

Ένα από τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά είναι αυτό του συμβολαίου του Σπαλέτι, το οποίο λήγει το 2024. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για τις αποδοχές του Ιταλού τεχνικού.

Αυτή την στιγμή ο Σπαλέτι παίρνει 2.8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και θα ζητήσει 4.5. Ο Ντε Λαουρέντις φέρεται να μην είναι διατεθειμένος να δώσει πάνω από 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο, ο Ιταλός τεχνικός θέλει να γνωρίζει πώς θα κινηθεί μεταγραφικά η Νάπολι το ερχόμενο καλοκαίρι. Επιπλέον επιθυμεί να ξέρει ποιο θα είναι και το μέλλον του τεχνικού διευθυντή, Κριστιάνο Τζιουντόλι.

Το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" για τους παρτενοπέι, οι οποίοι θα δώσουν μάχη για να μην σπάσει το δίδυμο Όσιμεν - Κβαρατσχέλια.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ