ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Πάνω από 100.000 οι αιτήσεις για εισιτήρια, για το ματς-γιορτή με την Σαμπντόρια

Νάπολι: Πάνω από 100.000 οι αιτήσεις για εισιτήρια, για το ματς-γιορτή με την Σαμπντόρια
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο κόσμος της Νάπολι αδημονεί για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σαμπντόρια όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου και προκάλεσε "πανικό" στην επίσημη ιστοσελίδα των παρτενοπέι, με πάνω από 100.000 άτομα να αιτούνται εισιτήριο.

Η Νάπολι έφερε φέτος ποδοσφαιρική επανάσταση στην Ιταλία αφού επανέφερε μνήμες από τη δεκαετία του '80 και του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι εκπληκτική εντός των συνόρων και να κατακτάει πανάξια το πρωτάθλημα αρκετές αγωνιστικές πριν το φινάλε, επιστρέφοντας στον θρόνο μετά από 33 χρόνια.

Τα θαύματα που έκαναν εντός γηπέδων ο Όσιμεν, ο Κβαρατσχέλια και οι παρτενοπέι συντρόφοι τους έφεραν απίστευτη χαρά στον κόσμο και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος όπου και θα γίνει η απονομή του τροπαίου της πρωταθλήτριας αναμένεται να γίνει ένας απίστευτος "χαμός".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως έχει γίνει γνωστό, το "Ντιέγκο Μαραντόνα" θα είναι κατάμεστο την ερχόμενη Κυριακή για τον αγώνα-φιέστα απέναντι στην Σαμπντόρια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν μάλιστα την Δευτέρα (29/05) ότι πάνω από 100.000 μπήκαν στο σάιτ της ομάδας και επιχείρησαν να κλείσουν θέση στις εξέδρες, στις πρώτες ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν διαδικτυακά σε κυκλοφορία τα "μαγικά χαρτάκια".

Μάλιστα, λόγω του "βομβαρδισμού" που δέχτηκε η ιστοσελίδα της Νάπολι, η διάθεση των εισιτηρίων έγινε μετ'εμποδίων αφού αρκετές φορές έπεφτε το σύστημα, με τους διοικούντες τον σύλλογο του ιταλικού Νότου να γεύονται μία πρώτη γεύση από το τρελό πάρτι που θα ακολουθήσει την Κυριακή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα-φιέστα με την Σαμπντόρια.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ