ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο μάνατζερ του Κβαρατσχέλια επιβεβαίωσε την πρόταση της Παρί και έριξε το μπαλάκι στον Ντε Λαουρέντις

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Νάπολι, με την Παρί να έχει κάνει πρόταση στον παίκτη και τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το καλοκαίρι του 2022 η Νάπολι έκανε το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, με τον Γεωργιανό να καταφέρνει από τον πρώτο του χρόνο να προκαλέσει το θαυμασμό όλης της Ευρώπης έχοντας τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του σκουντέτο από τους παρτενοπέι.

Φέτος, η ομάδα του ιταλικού Νότου έμεινε 10η στην Serie A και εκτός Ευρώπης, όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να ρίξει τις μετοχές του παίκτη, με την καλή παρουσία του τόσο με τους παρτενοπέι (12 γκολ σε 34 ματς πρωταθλήματος το 2022-23, 11 γκολ σε 34 ματς φέτος) όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του (προκρίθηκε στο Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της) να τον βάζουν στο στόχαστρο της Παρί.

Το ενδιαφέρον μάλιστα δεν είναι φιλολογικό αλλά μετουσιώθηκε σε πρόταση, με τον μάνατζερ του 23χρονου εξτρέμ, Μαμούκα Τζουγκέλι, να παραδέχεται στην "Gazzetta dello Sport" πως οι νταμπλούχοι Γαλλίας ενδιαφέρονται για τον "Κβάρα':

"Δεν είναι αληθινό το ενδιαφέρον ομάδας της Σαουδικής Αραβίας για τον Κβαρατσχέλια. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον και πρόταση από την Παρί, όλα εξαρτώνται από την απόφαση της Νάπολι και του προέδρου της", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο Κβαρατσχέλια δεσμεύεται με την ομάδα του ιταλικού Νότου με συμβόλαιο μέχρι το 2027, ωστόσο σε περίπτωση που αληθεύουν τα σενάρια περί πρότασης της Παρί ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, τότε είναι αρκετά πιθανό να "πειστεί" ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να του ανοίξει ο ίδιος την πόρτα της εξόδου.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ