ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Δύο ματς που κρίνουν το μέλλον του Αντσελότι

Napoli head coach Carlo Ancelotti gives instructions during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli head coach Carlo Ancelotti gives instructions during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η αγωνιστική κρίση που περνάει η Νάπολι έχει κάνει τη θέση του Κάρλο Αντσελότι επισφαλή. Τα ματς με Μίλαν και Λίβερπουλ, πιθανόν, να κρίνουν το μέλλον του Ιταλού προπονητή.

Η αγωνιστική φάση που περνάει η Νάπολι είναι χαώδης. Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και τον προπονητή του κλαμπ, Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο τεχνικός της ομάδας του Κώστα Μανωλά είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί ρεπόρτερ σημειώνουν ότι τα δύο ματς που έρχονται μετά τη διακοπή θ' αποτελέσουν κριτήριο για τον Καρλίτο. Η Νάπολι έχει να συγκρουστεί με Μίλαν και Λίβερπουλ, οπότε αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ίσως να δούμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ