SERIE A

Νάπολι - Αταλάντα 4-1: Έστησαν πάρτι οι παίκτες του Γκατούζο

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring his side's fourth goal during the Serie A soccer match between Napoli and Atalanta at the San Polo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)
Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring his side's fourth goal during the Serie A soccer match between Napoli and Atalanta at the San Polo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (Alessandro Garofalo/LaPresse via AP) ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Κάνοντας ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε τέσσερα γκολ, η Νάπολι συνέτριψε με 4-1 την πρωτοπόρο Αταλάντα και αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (VIDEO).

Μεσοβδόμαδα η Νάπολι δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ καθώς έχασε στα χαρτιά, με 3-0, το ματς με την Γιουβέντους όπου δεν ταξίδεψε στο Τορίνο επικαλούμενη μπλόκο των υγειονομικών αρχών της Καμπανίας ενώ παράλληλα είδε να της αφαιρείται και ένας βαθμός.

Η απόφαση πάντως αυτή όχι μόνο δεν την τσάκισε αλλά την πείσμωσε, την χαλύβδωσε, και εκείνη που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν όχι οποιαδήποτε ομάδα αλλά η Αταλάντα.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ταξίδεψε στον ιταλικό Νότο έχοντας κάνει το "3 στα 3" παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας συνολικά 13 γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο στο "Σαν Πάολο" έγινε παιχνιδάκι στα χέρια των παικτών του Τζενάρο Γκατούζο για 45 λεπτά.

Ο Λοσάνο χτύπησε δις στο 23' και στο 27' και έφτασε μάνι-μάνι στα 4 γκολ στη φετινή Serie A, όσα ακριβώς είχε και πέρυσι σε 26 συμμετοχές του, ο Πολιτάνο με άπιαστη αριστερή βολίδα εκτός περιοχής έκανε το 3-0 με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ενώ ο Όσιμεν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 43', κάνοντας το 4-0 με το πρώτο του γκολ στο Καμπιονάτο.

Το μόνο που κατάφεραν οι μπεργκαμάσκι ήταν να σκοράρουν το γκολ της τιμής στο 69' με τον Λάμερς, με το τελικό 4-1 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά βάσει της εκπληκτικής απόδοσης των παρτενοπέι στο πρώτο 45λεπτο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Νάπολι - Αταλάντα 4-1 (23' 27' Λοσάνο, 30' Πολιτάνο, 43' Όσιμεν / 69' Λάμερς)

Ίντερ - Μίλαν (19:00)

Σαμπντόρια - Λάτσιο

Κροτόνε - Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Μπολόνια - Σασουόλο (13:30)

Σπέτσια - Φιορεντίνα (16:00)

Τορίνο - Κάλιαρι

Ουντινέζε - Πάρμα (19:00)

Ρόμα - Μπενεβέντο (21:45)

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Βερόνα - Τζένοα (21:45)

Δείτε εδώ αναλυτικά τη βαθμολογία της Serie A και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ