ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι - Αταλάντα 0-0: Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στο Μπέργκαμο

Νάπολι - Αταλάντα 0-0: Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στο Μπέργκαμο
Ο Μανωλάς μαρκάρει τον Σαπάτα στον ημιτελικό του Coppa Italia ανάμεσα σε Νάπολι - Αταλάντα Ⓒ 2021 ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE/ ASSOCIATED PRESS

Νάπολι και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" και η πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα (9/2) στο Μπέργκαμο, στον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" ανάμεσα σε Νάπολι και Αταλάντα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Coppa Italia. Παρτενοπέι και Μπεργκαμάσκι έμειναν στο 0-0 και πλέον η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα (9/2) στο Μπέργκαμο.

H Αταλάντα είχε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η εστία του Οσπίνα έμεινε απαραβίαστη. Βασικός ήταν για τους Ναπολιτάνους ο Κώστας Μανωλάς.

Υπενθυμίζεται ότι στον άλλο ημιτελικό, η Γιουβέντους επικράτησε 1-2 της Ίντερ την Τρίτη (2/2).

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μακσίμοβιτς, Ντι Λορέντσο, Μπακαγιόκο, Ντέμε (66' Ελμάς), Χισάι, Ινσίνιε (69' Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (66' Πετάνια), Λοσάνο (82' Όσιμεν).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι, Μάελε, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόσενς, Πεσίνα (73' Πάσαλιτς), Σαπάτα (80' Λάμενς), Μουριέλ (73' Ίλιτσιτς)

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ COPPA ITALIA

Ίντερ - Γιουβέντους 1-2 (9' Μαρτίνες - 26' πεν., 35' Ρονάλντο)

Νάπολι - Αταλάντα 0-0

9/12

Γιουβέντους - Ίντερ

Αταλάντα - Νάπολι


ΤΕΛΙΚΟΣ

19/5, Σαν Σίρο (Μιλάνο)

ⓒ 2021 Alessandro Garofalo/LaPresse/ Associated Press

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ