SERIE A

"Αντίο" από Χάμσικ στη Νάπολι, πάει Κίνα με τρελά λεφτά!

Napoli's Marek Hamsik waves his supporters at the end of the Champions League, group C, soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Napoli's Marek Hamsik waves his supporters at the end of the Champions League, group C, soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Το ματς κόντρα στην Σαμπντόρια ήταν πιθανότατα το τελευταίο για τον Μάρεκ Χάμσικ με τη φανέλα της Νάπολι, με τον Σλοβάκο να ετοιμάζει βαλίτσες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Μετά από 12 χρόνια, 519 παιχνίδια και 121 γκολ με τη φανέλα της Νάπολι, όλα δείχνουν πως ο Μάρεκ Χάμσικ είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τον ιταλικό Νότο και τους οπαδούς των "παρτενοπέι" με τους οποίους δέθηκε τόσο πολύ και να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, εκτός Ευρώπης, στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις με την κινεζική Νταλιάν είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πολύ κοντά να δώσουν τα χέρια.

Η διοίκηση της Νάπολι φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση του παίκτη έναντι ενός ποσού κοντά στα 25.000.000 ευρώ ενώ για τον παίκτη η ομάδα της Κίνας προσφέρει 9.000.000 ευρώ συν μπόνους για κάθε σεζόν και συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

"Υπάρχει μία διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Αξιολογούμε τα πάντα μαζί με τη διοίκηση αλλά η πρόθεση μας είναι να τον ικανοποιήσουμε. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει μία νέα εμπειρία", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 επί της Σαμπντόρια ο Κάρλο Αντσελότι, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα σενάρια φυγής του αρχηγού των "παρτενοπέι".

Η αποχώρηση του Χάμσικ από το "Σαν Πάολο" το βράδυ του Σαββάτου:

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ