CHAMPIONS LEAGUE

Νάπολι - Άιντραχτ: Επεισόδια μεταξύ οπαδών, σοβαρές ζημιές και σκηνές χάους στο κέντρο της πόλης

Νάπολι - Άιντραχτ: Επεισόδια μεταξύ οπαδών, σοβαρές ζημιές και σκηνές χάους στο κέντρο της πόλης
Φωτογραφία από τα επεισόδια στη Νάπολη @ 2023 SALVATORE LAPORTA / AP IMAGES

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Νάπολι, της Άιντραχτ και της αστυνομίας, με τις σκηνές στο κέντρο της ιταλικής πόλης να θυμίζουν "φαρ ουέστ".

Η αναμέτρηση της Νάπολι με την Άιντραχτ για τους "16" του Champions League δεν ξεκίνησε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, καθώς λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, της Αταλάντα (στο "πλευρό" εκείνων της Άιντραχτ) και της αστυνομίας.

Οι Γερμανοί δεν είχαν πάρει το "ΟΚ" για να βρεθούν στις εξέδρες του Ντιέγκο Μαραντόνα για τη συγκεκριμένη μονομαχία, καθώς οι ιταλικές αρχές είχαν ιδιαίτερη ανησυχία για επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, τα οποία επιβεβαιώθηκαν. Οι οπαδοί της Άιντραχτ κατάφεραν και έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκαν στο κέντρο της πόλης του ιταλικού νότου, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε μαγαζιά και επιχειρήσεις της πόλης, ενώ μπήκαν φωτιές σε κάδους και αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι επεισόδια είχαν γίνει και στον πρώτο αγώνα, με Ιταλούς οπαδούς να καταγγέλλουν επιθέσεις από οπαδούς της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Φωτογραφίες και VIDEO από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ