ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ναϊμέχεν - Τβέντε 0-2: Διπλό Ευρώπης με την υπογραφή του Λημνιού

Ναϊμέχεν - Τβέντε 0-2: Διπλό Ευρώπης με την υπογραφή του Λημνιού
PRINT SCREEN

Η Τβέντε πέρασε από την έδρα της Ναϊμέχεν επικρατώντας με 2-0, με τον Δημήτρη Λημνιό να υπογράφει το τρίποντο για την ομάδα του, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ.

Ο Δημήτρης Λημνιός συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις στην Eredivisie, καθώς πέτυχε ένα ακόμα γκολ στην αναμέτρηση της Τβέντε με τη Ναϊμέχεν για την 29η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα έπειτα από ασίστ του Μισιτζάν στο 75ο λεπτό. Ο δημιουργός του τέρματος του διεθνούς πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο 65'.

Με αυτό το γκολ ο Λημνιός έφτασε τα πέντε στο ολλανδικό πρωτάθλημα σε 27 συμμετοχές, ενώ η Τβέντε με αυτή τη νίκη έπιασε τη Φέγενορντ στην τρίτη θέση, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Σε άλλους αγώνες με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Γιάννης Μασούρας έμεινε στον πάγκο της Σπάρτα, η οποία δυσκόλεψε τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, αλλά ηττήθηκε με 1-2 έπειτα από ανατροπή.

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς διέλυσε με 4-0 τη Βίλεμ, με τον Γιάννη Φοίβο Μπότο να περνάει αλλαγή στο 72' για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους ο Αργύρης Καμπετσής να μπαίνει στο 78' και ο Νίκος Μιχελής να μένει στον πάγκο.

Ουτρέχτη και Φορτούνα έμειναν στο 1-1, με τον Τάσο Δουβίκα να αντικαθίσταται στο 62' για τους γηπεδούχους, τον Δημήτρη Σιόβα να παίζει σε όλο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους και τον Ανδρέα Σάμαρη να μένει στον πάγκο.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ