ΜΠΑΓΕΡΝ

Νάγκελσμαν για Λεβαντόβσκι: "Χάσαμε φορ που έβαζε 50 γκολ"

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπάγερν κόντρα στην Λειψία για το γερμανικό Super Cup | 30 Ιουλίου 2022
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπάγερν κόντρα στην Λειψία για το γερμανικό Super Cup | 30 Ιουλίου 2022 @2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έπλεξε το εγκώμιο του Ματάις Ντε Λιχτ χαρακτηρίζοντάς τον εκπληκτικό παίκτη μέσω συνέντευξης Τύπου ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και των γκολ που αφαιρεί από την Μπάγερν.

Παραμονή της έναρξης της νέας Bundesliga που βρίσκει την Μπάγερν να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άιντραχτ για την 1η αγωνιστική, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (4/8) όπου αναφέρθηκε τόσο στο ματς όσο και σε μεταγραφικά ζητήματα που απασχόλησαν έντονα τους Βαυαρούς αυτό το καλοκαίρι.

"Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Φρανκφούρτη. Τους νικήσαμε πέρυσι και θα έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη και εντός έδρας αφού ήμασταν ξεκάθαρα ανώτεροι. Το γήπεδό τους θα βράζει, ειδικά μετά την επιτυχία τους στο Europa League πέρυσι.

Οι οπαδοί τους είναι πολύ ενθουσιώσεις", δήλωσε για το ματς ο προπονητής της Μπάγερν, που έκανε ειδική μνεία στην απόκτηση του Ντε Λιχτ από την Γιουβέντους αλλά και στην παραχώρηση του Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα:

"Ο Ματάις είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, σημαντικός για εμάς. Προπονείται πολύ στο γήπεδο και προσπαθεί να τους στηρίξει όλους. Είναι πολύ σημαντικιός και υποψήφιος για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Λεβαντόβσκι; Χάσαμε έναν παίκτη που έβαζε 50 γκολ. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε αν και νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί ως ρόστερ. Δεν είμαι κάποιος που χρησιμοποιεί δικαιολογίες.

Ξέρω ότι θα τα πάμε καλά, με τους παίκτες μου να έχουν μεγάλα κίνητρα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ