ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ για το συμβόλαιο Μέσι: "Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση"

Ο Ράφαελ Ναδάλ αντιδράει στον ημιτελικό του ATP Finals με τον Μεντβένεφ στο Λονδίνο στις 21 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Ράφαελ Ναδάλ στον ημιτελικό του ATP Finals με τον Μεντβένεφ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ράφαελ Ναδάλ υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι, στη συζήτηση που ξεκίνησε μετά τη διαρροή του συμβολαίου του (2017-21) αξίας 555.237.619 ευρώ, από την εφημερίδα της Μαδρίτης "El Mundo".

Ο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, Ράφαελ Ναδάλ, θέλησε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι στη συζήτηση για τη διαρροή του συμβολαίου του (2017-21) αξίας 555.237.619 ευρώ, από την μαδριλένικη εφημερίδας "El Mundo", τονίζοντας πως η ευθύνη ανήκει στη Μπαρτσελόνα.

"Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση για το συμβόλαιο του Λιονέλ (Μέσι). Δεν είναι καινούργιο ότι είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία και όλο αυτό απλά πρέπει να χρεωθεί στον σύλλογο που ήταν πρόθυμος να τον πληρώσει. Από εκεί και μετά, νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλη συζήτηση", είπε ο Ναδάλ στην καταλανική "Sport".

Παράλληλα, τόνισε ότι η ευθύνη για το υψηλό επίπεδο αμοιβών οφείλεται στην Μπαρτσελόνα: "Η Μπαρτσελόνα πίστευε ότι ο Μέσι άξιζε να έχει τέτοια αμοιβή και τον πλήρωσαν. Είναι η Μπαρτσελόνα, που πρέπει να ασχοληθεί με τα οικονομικά της και το όραμά της για το μέλλον, είτε με τον Μέσι είτε όχι".

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΝΑΔΑΛ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ