ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Μύλος με Σόουζα και εθνική Πολωνίας

O Πάουλο Σόουζα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπορντό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ (8 Δεκεμβρίου 2019)
O Πάουλο Σόουζα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπορντό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ (8 Δεκεμβρίου 2019) @ 2019 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Πάουλο Σόουζα ζήτησε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας να λύσει το συμβόλαιό του για να πάει στη Φλαμένγκο, όμως ο πρόεδρός της αρνήθηκε, οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα.

Η Φλαμένγκο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και φέρεται να μιλάει με τον Πάουλο Σόουζα και τον Ζόρζε Ζεζούς. Οι διαπραγματεύσεις με τον πρώτο και η συνάντηση προ ημερών στη Λισαβόνα φαίνεται πως βρίσκονται σε πιο προχωρημένο σημείο και γι' αυτό ο Σόουζα ζήτησε την αποδέσμευσή του από την εθνική Πολωνίας.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Τσέζαρι Κούλεσα, αποκάλυψε το αίτημα του 51χρονου προπονητή και κατέληξε στο απορρίψει το αίτημα. "Σήμερα ενημερώθηκα από τον Πάουλο Σόουζα ότι ήθελε να διακόψει το συμβόλαιο με την εθνική Πολωνίας, επειδή έχει προσφορά από άλλο σύλλογο. Αυτή είναι εξαιρετικά απερίσκεπτη συμπεριφορά, ασυνεπής με προηγούμενες δηλώσεις του. Γι' αυτό και αρνήθηκα", εξήγησε ο Κούλεσα μέσω tweet.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός εκλέκτορας ανέλαβε μόλις τον Ιανουάριο του 2021, αντικαθιστώντας τον Γέρζι Μπζέτσεκ, παρά την πρόκριση της χώρας στα τελικά του Euro 2020.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ