ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπρούνο Άλβες: "Με έπεισε ο τρόπος, να αποδείξω πως η ηλικία δεν είναι όριο για τίποτα"

Ο Μπρούνο Άλβες κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 4 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μπρούνο Άλβες κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 4 Σεπτεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Μπρούνο Άλβες παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Απόλλωνα ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για το λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα και τις φιλοδοξίες του.

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επίσημα από το απόγευμα του Σαββάτου ο Μπρούνο Άλβες με τον Πορτογάλο αμυντικό να παρουσιάζεται από τον Έκτορα Μονεμβασιώτη και να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Πορτογάλος στάθηκε στο γιατί επέλεξε τον Απόλλωνα αλλά και τις φιλοδοξίες του που δεν σταματούν και τόνισε πως παρά το γεγονός ότι είναι 39 ετών έχει την όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο και για άλλα χρόνια ενώ οι δύο πλευρές σημείωσαν πως υπάρχει από τώρα το ενδεχόμενο ανανεώσης της συνεργασίας του και για άλλα χρόνια.

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος είπε:

"Ευχαριστώ τον Απόλλωνα και τους ανθρώπους του που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο έναν χρόνο ακόμα μπάλα, είναι σημαντικό για μένα. Θα δώσω το καλύτερο που μπορώ όπως έκανα όλα τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τον Απόλλωνα και θα βάλω όλη την εμπειρία στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους βασικούς της στόχους. Και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω επιστρέψει και να παίζω εδώ και πιστεύω ότι σαν ομάδα θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για την διάρκεια του συμβολαίου και τους λόγους που επέλεξε τον Απόλλωνα:

"Έχουμε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Αν πάνε όλα καλά φέτος και μείνουμε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες, τότε θα μιλήσουμε για επέκταση της συνεργασίας μας και για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Μπρούνο Άλβες κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 4 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μπρούνο Άλβες κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 4 Σεπτεμβρίου 2021 EUROKINISSI


Ήρθα στην ομάδα γιατί έδειξαν αρκετό ενδιαφέρον για μένα και μου αρέσει να παίζω για ομάδες που δείχνουν τόσο ενδιαφέρον για μένα. Αισθάνομαι καλά έχω τις φιλοδοξίες να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και τρίτον και το σημαντικότερο είναι πως θέλω να μεταφέρω τη γνώση που έχω στην ομάδα και να τη βοηθήσω να ανέβει επίπεδο".

Ποιο είναι το μυστικό του και συνεχίζει να παίζει:

"Πρώτα η θέληση και η φιλοδοξία να παίζω ποδόσφαιρο. Δεύτερον προκαλείς τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει καλύτερο. Όταν τελείωσα τη θητεία μου στην Ιταλία δεν μου άρεσε ο τρόπος και για αυτό δεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου έτσι. Βρήκα μια ομάδα που με σέβεται και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση για να παίξω ποδόσφαιρο. Και να αποδείξω ότι η ηλικία δεν είναι όριο για τίποτα".

Ο Μπρούνο Άλβες κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 4 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Μπρούνο Άλβες κατά την παρουσίαση του από τον Απόλλωνα Σμύρνης | 4 Σεπτεμβρίου 2021 EUROKINISSI


Η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του

"Η ΠAΕ Aπόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Εντουάρντο Ρεγκούφε Άλβες. Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1981, στην Πορτογαλία, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε τεράστια καριέρα με τη φανέλα της Πόρτο, αλλά και της Εθνικής Πορτογαλίας.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Πορτογαλική Βαρζίμ και τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και από το 2002 την πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2004-2005 αγωνίστηκε στη Super League, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στην ΆΕΚ. Το 2010 υπέγραψε στη Ζενίτ Άγίας Πετρούπολης και τρία χρόνια αργότερα έγινε παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Το 2016 έπαιξε στην Κάλιαρι και το 2017 υπέγραψε στους Ρέιντζερς Γλασκώβης. Άπό τοκαλοκαίρι του 2018 αγωνιζόταν στην Πάρμα. Εχει επίσης αγωνιστεί σε Φαρένσε, Βιτόρια Γκιμαράες, Κάλιαρι.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει, μεταξύ άλλων, 47 συμμετοχές στο Champions League (2 γκολ, 2 ασίστ) και 17 συμμετοχές στο Europa League (1 γκολ). Πέρυσι με τη φανέλα της Πάρμα έπαιξε σε 19 αγώνες της Serie A (1 γκολ).Ο Άλβες έχει επιλεγεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλία στα Μουντιάλ του 2010, του 2014 και του 2018, καθώς και στα Euro του 2008, του 2012 και του 2016, στο οποίο η Πορτογαλία κατέκτησε το τρόπαιο.

Καλωσόρισες Μπρούνο".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ