ΕΛΛΑΔΑ

Μπρούνο Άλβες: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Μπρούνο Άλβες με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης σε ματς κόντρα στην ΑΕΚ | 6 Νοεμβρίου 2021
Ο Μπρούνο Άλβες με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης σε ματς κόντρα στην ΑΕΚ | 6 Νοεμβρίου 2021 INTIME

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από μία 20ετή καριέρα στα γήπεδα γνωστοποίησε μέσω Instagram ο Μπρούνο Άλβες, αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για αυτόν.

Μετά από μία γεμάτη καριέρα που διήρκεσε για πάνω από 20 χρόνια όπου φόρεσε τη φανέλα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και της εθνικής Πορτογαλίας, ο Μπρούνο Άλβες πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει το χορτάρι και να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αυτό το έκανε στο φινάλε μίας σεζόν που τον βρήκε να αγωνίζεται στην Super League Interwetten με τη φανέλα του Απόλλωνα, με τον 40χρονο στόπερ να δημοσιοποιεί την απόφασή του ανεβάζοντας μία φωτογραφία του από την εποχή που ήταν παίκτης της Πόρτο και να τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα:

"Σήμερα ανακοινώνω ότι σταματάω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλους τους συλλόγους, τα στελέχη, τους προπονητές και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην ποδοσφαιρική μου ζωή.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους για την υποστήριξή τους σε όλες τις στιγμές. Το ταξίδι τελειώνει αλλά θα προκύψουν άλλες ευκαιρίες. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ".

Όσο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αυτό είναι πολύ πιθανό να το κάνει άμεσα και να αφορά την ΑΕΚ, με τα σενάρια των τελευταίων ημερών να εμπλέκουν την Ένωση και την προσπάθειά της διοίκησής της να βρει νέο αθλητικό διευθυντή με τον Μπρούνο Άλβες, στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που έχουν κάνει μετά το φινάλε της σεζόν οι κιτρινόμαυροι.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ