ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρούμα: "Ο Ολυμπιακός είναι το καλύτερο μέρος για εμένα"

Μπρούμα: "Ο Ολυμπιακός είναι το καλύτερο μέρος για εμένα"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME

Ο Μπρούμα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως το ιδανικό μέρος για τον ίδιο, ανέφερε ότι είναι γρήγορος, καλός στο κοντρόλ και πως του αρέσει να δίνει ασίστ. Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Πορτογάλου εξτρέμ ως παίκτης των "ερυθρόλευκων". (VIDEO)

Ο Μπρούμα αποτελεί τον νέο εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος Πορτογάλος μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" και για τα πλεονεκτήματά του ως ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Είναι για μένα μεγάλη χαρά γιατί ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς φιλάθλους και είναι πολύ καλό σύνολο. Δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο, εδώ είναι προφανώς το καλύτερο μέρος για μένα γιατί θέλω πολύ να κερδίσω τίτλους και οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί στο ποδόσφαιρο. Μίλησα με κάποιους παίκτες, μίλησα με τον Σεμέδο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης.

Έχω μιλήσει επίσης με τον προπονητή και από όσα είπαμε νιώθω πως αυτός ο σύλλογος είναι ό,τι καλύτερο για εμένα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. Είμαι πολύ γρήγορος, είμαι πολύ καλός στο κοντρόλ. Επίσης είμαι καλός στις συνεργασίες, μου αρέσει να βγάζω ασίστ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Αυτά κυρίως".

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μπρούμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό και την ιστορία του;

«Γνωρίζω τον Μήτρογλου παίζαμε μαζί για ένα χρόνο, μου έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Ο Ολυμπιακός θα είναι για μένα ότι καλύτερο και οι παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι όλοι πολύ καλοί. Ένα πολύ καλό σύνολο με έναν πολύ καλό προπονητή. Νομίζω πως εδώ βρίσκεται μία όμορφη οικογένεια. Και εγώ λοιπόν εδώ θέλω να παίξω, να μάθω πολλά πράγματα και να γίνω πρωταθλητής. Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα και νομίζω ότι είναι για μένα ο κατάλληλος σύλλογος αυτή τη στιγμή».

Πού ονειρεύεσαι να φτάσεις με τον Ολυμπιακό;

«Είναι για μένα μία πολύ μεγάλη χαρά γιατί ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς φιλάθλους και οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί στο ποδόσφαιρο. Επίσης έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Εγώ δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο και εδώ είναι προφανώς το καλύτερο μέρος για μένα γιατί θέλω πολύ να κερδίσω τίτλους».

Μίλησες με κάποιους συμπατριώτες σου πριν έρθεις στον Ολυμπιακό;

«Ναι μίλησα με κάποιους παίκτες, μίλησα με τον Σεμέδο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Έχω μιλήσει επίσης με τον προπονητή και από όσα είπαμε νιώθω πως αυτός ο σύλλογος είναι ότι καλύτερο για μένα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Περιέγραψέ μας λίγο το στιλ σου…

«Είμαι πολύ γρήγορος, είμαι πολύ καλός στο κοντρόλ. Επίσης είμαι καλός στις συνεργασίες, μου αρέσει να βγάζω ασίστ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Αυτά κυρίως».

Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση;

«Αριστερό εξτρέμ».

Με Σα, Σεμέδο και Τιάγκο Σίλβα έχετε αγωνιστεί μαζί στις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, είναι σημαντικό που τους βρίσκεις εδώ;

«Ναι, είναι παίκτες τους οποίους γνωρίζω καλά. Έχουμε παίξει ήδη μαζί στην Εθνική. Είναι καλό που ξαναβρισκόμαστε και είμαι σίγουρος ότι εδώ θα είμαι ευτυχισμένος».

Πώς σου φαίνεται η κλήρωση του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League;

«Νομίζω ότι ο όμιλός μας είναι καλός και ο Ολυμπιακός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσει στην επόμενη φάση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να δουλέψουμε για αυτό πρέπει να είμαστε και τυχεροί όμως μπορεί να το πετύχει με την ομάδα που έχει».

Δελτίο Τύπου Intime

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ