ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπρινιόλι: "Κρατάμε τον βαθμό και ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος"

Ο Μπρινιόλι στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Μπρινιόλι στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο κρατά το βαθμό που πήρε στο τέλος.

Δίχως αμφιβολία ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού σταμάτησε τους ερυθρόλευκους σε πολλές περιπτώσεις πριν νικηθεί από τον Μπιέλ.

Το αρχικό σχόλιο του Ιταλού τερματοφύλακα στην κάμερα της Cosmote TV ήταν: "Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο μπροστά στους φιλάθλου, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεχόμαστε, αλλά δεν θα πω ότι είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση. Το σημαντικό είναι ότι το παλέψαμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν σωστό"

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα είπε: "Δεν κάναμε έναν καλό αγώνα. Δεν παίξαμε όπως στα προηγούμενα δέκα ματς. Τα πράγματα ήταν δύσκολα και στις δυσκολίες ψάχνεις να βρεις τη λύση. Από τη δυσκολία μαθαίνεις περισσότερα. Κρατάμε τον έναν βαθμό και από εκεί και πέρα κοιτάμε να βελτιωνόμαστε".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα ακόμα, υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα οι ομάδες το κερδίζουν έχοντας και κάποιες λιγότερες καλές ημέρες και κάποιες καλές στιγμές. Πέρσι είχαμε κάποια παιχνίδια στα οποία είχαμε κάποιες ισοπαλίες, αλλά ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί μπροστά. Είναι μια ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά από εκεί και πέρα κοιτάμε και εμείς από την πλευρά να αξιοποιήσουμε τους βαθμούς που έχουμε μέχρι σήμερα"

Μη χάσετε την Game Night:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ